+31(0)592-311550  |  Dr. Nassaulaan 8 - 9401 HK ASSEN

Disclaimer

De informatie op deze website(s) wordt beschikbaar gesteld door Notariskantoor Mr. Adam Elzinga. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze website zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Notariskantoor Mr. Adam Elzinga is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie. Het is mogelijk dat via de internetsite(s) van Notariskantoor Mr. Adam Elzinga toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Notariskantoor Mr. Adam Elzinga kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Auteursrechten

Notariskantoor Mr. Adam Elzinga behoudt zich het auteursrecht van de op deze website(s) vermelde teksten, beeldmerken, logo's en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is dan ook niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Notariskantoor Mr. Adam Elzinga. Via de contact-link op de betreffende pagina kunt u contact opnemen voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.

Privacy

Notariskantoor Mr. Adam Elzinga hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website(s). Notariskantoor Mr. Adam Elzinga is vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van haar site. Echter, de informatie over bezoeken aan deze website (bijvoorbeeld IP adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische en statistische verwerkingen en zal nooit worden gebruikt als middel om individuele personen te identificeren.

Voor vragen over de website kunt u in contact treden met Notariskantoor Adam Elzinga via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u direct telefonisch contact met Notariskantoor Mr. Adam Elzinga, belt u dan met 0592-311550.

logo
Dr. Nassaulaan 8
9400 CA ASSEN
tel +31(0)592-311550