+31(0)592-311550  |  Dr. Nassaulaan 8 - 9401 HK ASSEN
Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, beoordeling; uitstekend

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, beoordeling; uitstekend

Notariskantoren worden regelmatig gecontroleerd en beoordeeld door verschillende instanties. Steeds blijkt dat ons kantoor heel goed wordt beoordeeld. Iets waar we natuurlijk trots op zijn en graag met u delen.

''Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB), beoordeling: uitstekend''

In september 2021 werd ons kantoor weer bezocht voor de periodieke audit, verzorgd door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB).
De uitkomst van deze audit was voor ons kantoor weer uitstekend. Zo luidde de conclusie van de auditor als volgt:

  • Gedegen no nonsens kantoor met plezierige werksfeer
  • Enthousiast team met aandacht voor de kernwaarden van het notariaat.

''Kadaster beoordeling over 2018 en 2019: weer uitstekend''

Onlangs kregen we weer ons jaarlijkse bezoek van onze kadaster relatiemanager: die heeft ons onder andere de statistieken weer laten zien met de foutpercentages van ons kantoor ten opzichte van het landelijk gemiddelde: wij zijn dan ook zeer trots om weer te kunnen melden dat ook over het jaar 2019 is gebleken dat ons kantoor in vergelijking met andere notariskantoren in Nederland weer veel beter presteerde (onze akten hadden dus alweer een heel laag foutpercentage!). NB overigens waren we de voorgaande jaren ook al veel beter dan gemiddeld. Iets om als kantoor trots op te zijn en voort te zetten!

"Kadaster beoordeling over 2017: uitstekend"

Alle akten die met de overdracht van huizen/appartementen te maken hebben (dat zijn dus de leveringsakten en de hypotheekakten) moeten worden ingeschreven bij het Kadaster. Van het kadaster krijgen alle notariskantoren jaarlijks een beoordeling over de foutpercentages in de aangeleverde akten. Wij zijn dan ook zeer trots om te melden dat ook over het jaar 2017 is gebleken dat ons kantoor in vergelijking met andere notariskantoren in Nederland weer veel beter presteerde (onze akten hadden dus weer een heel laag foutpercentage!)

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB), beoordeling: uitstekend

In 2017 werd ons kantoor bezocht voor de periodieke audit, verzorgd door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). De conclusie van de auditor luidde als volgt:
Vakbekwaam, integer, veel aandacht en tijd voor de klant.

"Kadaster beoordeling over 2015-2016: uitstekend"

Afgelopen periode kreeg ons kantoor weer een zeer goede beoordeling van het Kadaster over het jaar 2015- 2016. Het bleek dat (net als in de voorgaande jaren) in vergelijking met andere notariskantoren in Nederland onze akten weer een zeer laag foutpercentage hadden (1 van de categorieën zelfs foutloos). Ons kantoor presteert in het jaar 2016 maar liefst 90% beter dan gemiddeld in Nederland.

Kadaster beoordeling over 2014 weer: zeer goed

Afgelopen periode kreeg ons kantoor weer een zeer goede beoordeling van het Kadaster over het jaar 2014, waaruit bleek dat (net als in de jaren 2012 en 2013) in vergelijking met andere notariskantoren in Nederland onze akten weer een heel erg laag foutpercentage hadden.

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB), beoordeling: uitstekend

Ook werd in november 2013 ons kantoor bezocht voor een audit, verzorgd door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). De uitkomst van deze audit was voor ons kantoor uitstekend. Zo luidde de conclusie van de auditor als volgt:

"Uit de stukken die ik heb ingezien en uit de gesprekken die ik met verschillende medewerkers heb gevoerd concludeer ik dat de opdrachtcyclus professioneel wordt afgewerkt, waarbij aan de wettelijke voorschriften een adequate invulling wordt gegeven. Op het kantoor is aandacht voor kwaliteit- en integriteitgerelateerde vraagstukken. De bevindingen betreffen het kantoor en de daaraan verbonden (kandidaat-)notarissen."

logo
Dr. Nassaulaan 8
9400 CA ASSEN
tel +31(0)592-311550