+31(0)592-311550  |  Dr. Nassaulaan 8 - 9401 HK ASSEN
Notariskantoor mr. Adam Elzinga

Notariskantoor mr. Adam Elzinga

Notariskantoor mr. Adam Elzinga, voorheen notariskantoor mr. J.Y. Swierstra, is als notaris Assen gevestigd aan de Dr. Nassaulaan 8 in Assen. Hier kunt u terecht voor alle juridische en praktische kennis die het notariaat kent.

Notariskantoor mr. Adam Elzinga te Assen staat voor een persoonlijke benadering voor bedrijven en particulieren in de regio's Assen en Groningen.

Notariskantoor mr. Adam Elzinga, voorheen notariskantoor mr. J.Y.Swierstra, is gevestigd aan de Dr. Nassaulaan 8 in Assen. Hier kunt u terecht voor alle juridische en praktische kennis die het notariaat kent. Doorgaans worden op een notariskantoor belangrijke zaken geregeld, die voor u de nodige gevolgen kunnen hebben. Voor de één is dit dagelijkse kost, voor de ander is een notariskantoor onbekend terrein.

Dat dit, bij deze laatste groep, een lichte hoeveelheid 'lood in de schoenen' veroorzaakt, begrijpen wij wel. Het is goed om te weten dat op ons kantoor de klant ervan uit kan gaan dat hij/zijzelf net zo belangrijk is als de zaak die geregeld moet worden.

Alle medewerkers van ons notariskantoor handelen vanuit "hoe zou ik nou zelf behandeld willen worden als ik zelf een notariskantoor binnenstap". Dagelijks merken wij dat deze laagdrempelige benadering heel goed werkt. Voor velen vermindert het "het loodgevoel in de schoenen" of het is zelfs niet eens meer aanwezig. Dat is waar wij als kantoor heel erg blij van worden: klanten die het leuk vinden op kantoor langs te komen en weten dat ze op een leuke manier worden geholpen.

Onze opdrachtgevers komen uit alle windstreken, zoals Assen, Bovensmilde, Hoogeveen, Meppel, Groningen, Zuidlaren en Norg. Ook doen we projecten in het buitengebied van Assen, zoals: Balloo , Loon , Rhee , Rolde , Ter Aard , Ubbena , Zeijerveen en Zeijerveld.

U kunt ons vinden aan de Dr. Nassaulaan 8 in Assen.

U rijdt vanuit de binnenstad van Assen, richting de Bonte Wever (voorheen de Smelt) en het Provinciehuis dan ziet u ons kantoor vlak voor de hertenkamp aan uw rechterhand liggen. Het kantoorterrein is voorzien van ruime gratis parkeergelegenheid. Tevens is ons kantoor kindvriendelijk en toegankelijk voor mindervaliden.

logo
Dr. Nassaulaan 8
9400 CA ASSEN
tel +31(0)592-311550