+31(0)592-311550  |  Dr. Nassaulaan 8 - 9401 HK ASSEN
Kijken, kijken, kopen

Kijken, kijken, kopen

Zaterdag 5 oktober is het weer zover: de landelijke Open Huizen Dag.

Dit is dé dag waarop u, zonder hiervoor een afspraak te hoeven maken, een aantal te koop staande huizen kunt bekijken. U wandelt gewoon vrijblijvend binnen bij de deelnemende huizen. Dus denkt u erover om groter te gaan wonen in verband met gezinsuitbreiding of juist kleiner omdat de kinderen het huis uit zijn, dan is dit een mooie kans om eens te kijken of er een passende woning voor u bij zit.

Aangezien de hypotheekrente momenteel nog steeds laag is, zijn er vast huizen die betaalbaarder blijken te zijn dan verwacht. Bij een hypotheekadviseur kunt u kijken hoeveel u kunt lenen en welke maandelijkse lasten daarbij komen kijken. Die zouden wel eens veel lager kunnen zijn dan u denkt.

Om u goed voor te bereiden, raden wij aan om ook eens na te denken over het inschakelen van een aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar kan u helpen bij het vinden van een woning, het bepalen van de woningwaarde, de aankoopstrategie en de prijsonderhandelingen.

Dan rest alleen nog het uitzoeken van een notariskantoor, om de woningoverdracht officieel te maken. Wij zouden het leuk vinden als u voor ons kantoor kiest! Waarom ons notariskantoor? Wij zorgen ervoor dat wij u op een leuke en begrijpelijke manier in kennis stellen van alle juridische zaken die horen bij de overdracht van een woning. Dit doen wij omdat wij u net zo belangrijk vinden als de zaken die geregeld moeten worden.

Wij plannen de afspraak voor de officiële overdracht van uw woning altijd ruim in (meer dan een uur). Op die manier is er voldoende tijd om alle belangrijke zaken die komen kijken bij het kopen van een woning aan u uit te leggen. Als u daarna nog vragen heeft, is er nog genoeg tijd om deze aan ons te stellen.

Mocht u meer willen weten over ons kantoor, dan kunt u het kantoor eens opzoeken op Facebook of onze website bekijken. Zo krijgt u alvast een beeld van wat wij zoal voor u kunnen doen en wie er allemaal gaan werken aan de overdracht van uw huis.

Wij wensen u alvast veel plezier met het vinden van uw droomhuis en helpen u daarna heel graag bij de officiële overdracht!

Adam Elzinga

logo
Dr. Nassaulaan 8
Postbus 10030
9400 CA ASSEN
tel +31(0)592-311550