+31(0)592-311550  |  Dr. Nassaulaan 8 - 9401 HK ASSEN
Nog veiliger communiceren?!

Nog veiliger communiceren?!

Als notariskantoor behandelen we veel vertrouwde gegevens. We deden en doen dat natuurlijk altijd zo veilig mogelijk.

Maar omdat ook wij steeds meer lezen en horen over toenemende cybercriminaliteit, vonden wij het tijd om eens goed te kijken of er een nóg veiliger en betrouwbaarder systeem beschikbaar was. En dat bleek het geval te zijn!

Sinds kort is er op ons kantoor een extra mogelijkheid gecreëerd om nog veiliger te kunnen communiceren via een beveiligd inlogsysteem, NEXTportal genaamd. Hoe werkt dat precies?

Wij kunnen klanten via dit inlogsysteem beschermd en veilig toegang geven tot hun dossier. Eenmaal in uw NEXTportal kunt u documenten uploaden in een beschermde en veilige omgeving en al uw persoonlijke gegevens inzien. Zo heeft u als klant 24 uur per dag en 7 dagen per week inzage in uw dossier.

Alle concepten, afschriften, correspondentie en afrekeningen zijn eenvoudig te raadplegen. Ook makelaars, adviseurs en andere bij het dossier betrokken partijen kunnen we als notariskantoor toegang geven tot documenten via de NEXTportal. Zo heeft u te allen tijde een duidelijk overzicht bij de hand van alle belangrijke gegevens.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat we altijd controle hebben over wie toegang krijgt tot welke documenten. Alleen de documenten die door ons worden geüpload, worden gedeeld met de partijen die daartoe zijn geautoriseerd. U als klant krijgt vervolgens een (automatische) email- notificatie met een link naar de NEXTportal. Nadat u zich als klant heeft aangemeld kunt u het document in zien en/of downloaden.

U heeft ook de mogelijkheid om een document te delen met ons notariskantoor. Zo kunt u bijvoorbeeld heel gemakkelijk uw identiteitsbewijs veilig toevoegen aan het dossier in de NEXTportal.

Kortom: vanaf nu kunnen we als notariskantoor Elzinga nog veiliger en efficiënter met u communiceren!

Wilt u meer weten over onze nieuwe dienst? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij en mijn team opnemen, hieronder staan alle contactgegevens die u daarvoor nodig heeft.

Tot de volgende keer!

 

Mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij en mijn team opnemen.

Notaris: Adam Elzinga

Notariskantoor mr. Adam Elzinga
Dr. Nassaulaan 8
9401 HK Assen
Tel: 0592-311550

Ga naar de contactpagina

Facebook: notariskantoor mr. Adam Elzinga
Twitter: @notaris_assen

logo
Dr. Nassaulaan 8
9400 CA ASSEN
tel +31(0)592-311550