+31(0)592-311550  |  Dr. Nassaulaan 8 - 9401 HK ASSEN
Open Huizen Dag 30 maart

Open Huizen Dag 30 maart

Zaterdag 30 maart is het weer Landelijke Open Huizen Dag:

de dag waarop u zonder afspraak een aantal te koop staande huizen kunt bekijken. 

Bij het kopen van een huis komt veel kijken en moet u met veel rekening houden.

In deze column een aantal tips:

Tip 1: Informeer over de mogelijkheden voor de aanvraag van uw hypotheek

Plan een gesprek met de hypotheekadviseur om goed te kijken wat u kunt lenen en welke maandelijkse lasten daarbij horen. Er kan vaak meer dan u denkt. De hypotheekrente is immers nog steeds laag, daardoor is het kopen van een woning uiteindelijk vaak veel goedkoper dan het huren van een woning.

Tip 2: Schakel een aankoopmakelaar in!

Kopers moeten vaak snel beslissen, er zijn immers meer kapers op de kust. Een aankoopmakelaar kan u helpen bij het bepalen van de strategie en de prijsonderhandelingen, zodat uw droomwoning niet aan uw neus voorbij gaat.

Tip 3: Zoek een notariskantoor!

En natuurlijk is het ook goed om alvast na te denken over welke notaris u straks kiest om u eigenaar te maken van uw droomwoning.

Waarom mijn notariskantoor?

Allereerst omdat we zaken goed voor u regelen: onlangs kregen we hiervoor nog de beoordeling ‘uitstekend’ toegekend door het Kadaster (daar wordt de eigendomsakte verwerkt). Daarnaast legt mijn notariskantoor op een begrijpelijke manier alle juridische zaken die horen bij de overdracht van de woning aan u uit. Verder plant mijn notariskantoor de afspraak voor de officiële overdracht van uw woning altijd ruim in (meer dan een uur). Op die manier is er voldoende tijd om aan u alle belangrijke zaken uit te leggen die komen kijken bij het kopen van een woning en is er voldoende tijd voor u om vragen te stellen. Wij maken van één van de belangrijkste aankopen in uw leven dus geen haastwerk! Vraag ook maar eens in uw omgeving (bijvoorbeeld uw makelaar) naar de ervaringen met ons kantoor.

Meer weten?

Als u meer wilt weten over mijn kantoor, dan kunt u ons opzoeken op Facebook of de website. Zo krijgt u alvast een beeld van wat ons kantoor voor u kan doen en wie er allemaal gaan werken aan de overdracht van uw droomhuis.

Mijn medewerkers en ik wensen u alvast heel veel plezier met het vinden van uw droomwoning en helpen u daarna dus heel graag bij de officiële overdracht!

EN leuk om te weten: voor alle kopers is er een leuk kadootje beschikbaar!

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Adam Elzinga

logo
Dr. Nassaulaan 8
Postbus 10030
9400 CA ASSEN
tel +31(0)592-311550